Kćerka pjevča Džeja Ramadanovski, Marija Ramadanovski oglasila se na svom Instagram profilu. Naime, Džej je preminuo 6. Decembra te se njegova kćerka na Badnji dan oglsaila povodom mjesec dana od njegove smrti. Veoma teško podnosi smrt i gubitak svog oca, a na svoj Instagram rofil podijeila je njihovu zajedničku fotografiju i u to stavila emotivnu poruku.

 

-„Danas na Badnji dan je mjesec kako si nas napustio! Neka te anđelu čuvaju!“.-napisla je Marija. Da se prisjetimo, Džej Ramadanovski preminuo je 6. decembra 2020. godine u svom stanu na Dorćolu o posljedica srčanog udara. Iza sebe je ostavio bivšu suprugu Nadu, kćerke Anu i Mariju, kao i mnogo svojih hitova koje će se još dugo godina pjevati.

Džej Ramadanovski sahrajen je na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana prema muslimanskim običajima. Na vječni počinak pjevača Džeja su ispratile violine koje su pjevale njegovu pjesmu „Nedelja“. Džej je prije tri godine operisao srčane zaliske u Beču i tada je saznao da mora strogo da vodi računa o svojoj ishrani i zdravom životu.