U današnjem članku pričat ćemo o lepoti i kako na prirodan način rešiti se celulita. Opšte je poznato da se celulit smatra neprijateljem br.1 kada je u pitanju svaka žena . Dosadna napast koju je teško otkloniti , te koja većinom narušava samopouzdanje svake žene. Danas Vam donosimo jedan od načina , kako da napravite kućni pilin , a koji će Vam pomoći da razbijete masne naslage koje su se skupile unutar kože.

U večnoj borbi protiv celulita preporučava se rađenje pilinga jednom do dva puta sedmično. Piling će da ubrza cirkulaciju , otkloni mrtve stanice kože , negovat će kožu , te će ona da bude zategnutija , i samim tim se elulit manje vidi. Piling je također odličan prirpravak koji treba da koristimo prije nego nanesemo neku od anticelulitnih krema , koje ce samim ti da brže deluju na problematično mesto. Kombinovan sa mazažom daje odlične rezultate u borbi protiv celulita. A mi Vam prenosimo , jednostavan recept koji sami možete napravit kod kuće , a da ne korsitite skupocjene kreme koje vam odnose novac , a ne donose nista.

Ovaj recept je vrlo jednostavam , a za njega Vam treba grubo mleveni smeđi šećer i malo maslinovog ulja. Poznat po gruboj strukturi , šećer otklanja mrtve stanice kože , a maslinov ulje osigurava da se piling rakše raznosi na koži , te da nam neguje kožu. 1. Pomešajte ta dva sastojka u razmeri 1:1 u činijici. 2. Prilikom tuširanja, utrljajte anticelulitni piling velikim, kružnim pokretima na kožu. Nakon toga ga isperite. 3. Za još bolji efekt istuširajte noge, bokove i guzu naizmenično toplom i hladnom vodom.