Danas se malo bavimo ljudima koji su nekada u davnim 80 i 90 im godinama prošlog vijeka su značili jako puno. Mnogo je osoba iz tog perioda, koji su u jednom trenutku dostigli jako brzo vrhunac, i onda su u samo par mjeseci jednostavno nestali. Sjetimo se samo Tajči i njenog velikog hita “Hajde da ludujemo”, i kada su svi pomislili da nova Merlin Monro hara cijelom Evropom ona se samo povukla. 

Mora se priznati i reći da se poklopilo jako loših stvari u tom trenutku, samo je dovoljno reći početak ratnih dejstava na području bivše Jugoslavije. Tako je ona odmah otputovala za Ameriku, gdje se udala, rosila djecu, a danas pjeva čisto za svoju dušu, bavi se vjerskom muzikom, a komercijala kako je izjavila za hrvatske medije je jednostavno više ne interesuje. 

Primjera kao Tajči je jako puno, a mi danas nećemo govoriti o pjevačicama, nego o manekenkama, a riječi će biti o posljednjoj mis Jugoslavije u tom trenutku. Svi se sigurno pitate, pa ko je to mogao da bude? Slavica Tripunović je njeno ime, a ona se odmah nakon te titule upustila u svijet muzike pod imenom Dajana, ali joj nije išlo baš najbolje u tom segmentu. Kasnije je prošlo jako puno vremena, pa se okušala i u rijaliti programu Farma.

2009 godine je imala jako velikih zdravstvenih problema, kada joj je otkriven tumor grlića materice, ali pošto je otkriven u ranoj fazi, on je jako brzo saniran. 2013 godine je upoznala biznismena iz Kanade za koga se udala, i od tada je nema nikako u javnosti.