Poznati srpski vaterpolista koji igra za Crvenu zvezdu je Nikola Rađen koji je u javnosti postao još poznatiji po tome što je oženio poznatu pjevačicu Anu Kokić sa kojom je dobio i dvoje djece a od koje se i razveo. On je prema pričama koje su kružile Beogradom svoju suprugu varao sa Milicom Ristić sa kojom je u vezi već više od godinu dana ali se nisu zajdeno pojavljivali u javnosti.

Izgleda da su odlučili da izađu iz ilegale pa su se sada prvi put zajedno pojavili na reviji Bate Spasiojevića i svi prisutni su gledali samo u njih. Naime prije malo više od godinu dana su svi mediji objavili kao zgodni Nikola opet ljubi pjevačicu i iako su tada svi mislili da se radi o prolaznoj romansi sa mladom Milicom, njih dvoje su i dalje zajedno.

Milca je po izgledu sušta suprotnost od Ane sa kojom je Nikola bio u braku i ovaj novopečeni par izgleda sretno i skladno. Ono što su svi prisutni mogli primjetiti je pažljivo ophođenje Nikole prema svojoj djevojci jer je bio pravi džentlmen i svu svoju pažnju je usmjerio na nju te joj je cijelo vrijeme bio na usluzi.

Inače Milica je pjevačica koja se po prvi put pojavila u muzičkom takmičenju Pinkove zvezde a ona svoju ljubav prema proslavljenom vaterpolisti više ne krije ni na društvenim mrežama pa je tako objavila i njihovu zajedničku fotku a u opisu je napisala ” To je ljubav, to se voli…”. Šta vi mislite o svemu ovome?