Na svim društvenim mrežama pojavila se skandalozna fotografija na kojoj se nalazi skoto potpuno obnažena žena i to u gradskom prijevozu.

Dakle, kako se može primjetiti na osnovu objave, ona je skoro potpuno gola ušla u jedno od vozila gradskog prijevoza, uhvatila se za šipku kao i svi ostali putnici i mirno se vozili do željene lokacije.

Kako je i napisano ispod ove objave,ova nesvaidašnja scena je šokirala sve putnike na Banjici, ali i cijelu javnost na internetu. Šta je bio povod ovog zbog koga se, očito zgodna plavuša, odlučila na ovakav potez nije nikome poznato.

Moramo podsjetiti da je prije nekoliko dana bila još jedna slična situacija koja se odvijala u Italiji.

 

Naime, prethodnih dana je bilo i prevruće na tlu cijele Evrope, a snimak iz Rima to posebno dokazuje.

Dakle, pri temperaturi od blizu 40 stepeni Celzijusa, jedna turistkinja se gola sninula i rashlađenje je potražila u popularnoj fontani u prijestonici Italije.

Djevojka se brčkala kao da je to nešto potpuno normalno, a policajci koji su bili udaljeni tek par metara od nje, vjerovatno su uživali u prizoru, pa su je opomenuli za to tek poslije nekog vremena.

Sigurni smo da je sličan, a možda čak i isti razlog hodanja skoro u potpunosti gola i kod cure iz Srbije. A iako su vrućine smatramo da ovo ipak nije razlog za ovakvo ponašanje.