U današnjem članku dotaći ćemo se jednog voća , koje svi volimo , te koje je većinom prvo u izboru , a to su jagode , koje pored toga što su prelepog ukusa , u sebi sadrže puno vitamina i antioksidanasa , koji su itekako važni za normalno funkcionisanje našeg organizma.

Ono što je važno za svako voće i povrće je pre svega da se dobro ičisti ili opere , kako bi sve štetne bakterije , prašina , te sve što je štetno dospelo na namirnicu , izašlo vani , kako ne bi to loše uneli u organizam i izazvali neku infekciju. Naime , od kada je tik tok postao popuularan , kako na našim prostorima , tako i diljem sveta , možemo da uočimo da korisnici snimaju sve i svašta . Tako je ovom priliko jedna korisnica tik toka vlastitim primerom pokazala koliko je bitno kako ovo voće , tako i svako drugo pre konzumacije i posluživanja dobro isprati i očistiti.

Krista Tores je odlučila da ovo voće drži u slanoj vodi pola sata , kako bi ga očistila , međutim, nakon pola sata je ostala u šoku kada je videla šta je izašlo iz njega , naime , iz jagoda su izašli sitni crvi. Mislim da nikada više jagode neću pojesti – glasio je jedan od mnogobrojnih komentara. Međutim , mi ističemo da nema potrebe za strahom ili brigom , samo je potrebno svako voće dobro oprati sa malo soli ili sirćeta u toploj vodi i bit će čisto za konzumaciju. Pišite nam u komentar šta vi mislite o ovome?