Jelena Marjanović je umrla tačnije ubijena 2016. godine drugog aprila u 33. godini života na nasipu u Borči.

Dva dana poslije su pronašli tijelo ove nesretne žene.

Suprug Zoran Marjanović je prijavio nestanak Jelene Marjanović, a njemu se i dalje sudi za njeno ubistvo.

TV INSAJDER je odlučio objaviti audio snimak od drugog aprila gdje se čuje kako Zoran objašnjava policiji da mu je supruga nestala.

A cijeli razgovor Zoranov sa policijom možete da pogledate klikom na OVDJE

Inače, podsjećamo vas, Jelena Marjanović Krsmanović je pjevačica koja je svoju karijeru zapostavila upravo kad se udala i rodila kćerku, ali kasnije, vratila se muzičkoj karijeri i pokušala je kroz Grand produkciju da se vrati na scenu, a neki izvori bliski medijima su rekli kako je Zoran vjerovatno bio ljubomoran na svoju suprugu i da ju je on ubio, nije mogao da izdrži.

Iako se još uvijek nije uhvatio ubica, najveća sumnja je upravo pala na Zorana, koji za sada govori da nije ništa učinio svojoj supruzi, da je uradio neko ko je bio zaljubljen u nju Bilo je tu i raznih teorija, kao da je neko od političara upleo ovdje prste, neko ko je vrlo moćan pa je uspio da zataška tragove.

I poslije pet i po godina, nije se otkrilo ko je ubio Jelenu i zbog čega je to urađeno. Policija nema dovoljno dokaza da nekoga može da optuži, ko god je ubio Jelenu vrlo dobro je znao kako da prikrije tragove svega ovoga.

Na koga vi sumnjate naši dragi čitaoci, ko vama pada na pamet?