Imali smo već par članaka koji su povezani sa današnjom temom, a tiče se velikih ljepotica sa ovih prostora, koje su se snađle i udale se u daleke zemlje, gdje danas žive život kao iz bajki. Imamo već par slučajeva bivših misica i starleta koje su se udale u arapske zemlje za šeike koji su teški po nekoliko stotina miliona dolara. 

Baš iz tog razloga jako puno djevojki sa ovih prostora pokušava da ulaže u sebe jako puno novaca, prije svega u svoj izgled, nadajući se da će doživjeti sličan scenario, ali samo neki od njih imaju tu dozu sreće da se “udaju” tako dobro. Mi tako danas govorimo o posljednjoj mis Jugoslavije koja je našla svoju sreću vjerovali ili ne u dalekom Dubaiju. 

Njeno ime je Ana Šargić, koja je tada u Velikoj Britaniji na izboru za mis svijeta ušla u top 15 djevojki i ljepotica na cijelom svijetu, tako da joj se istog trenutka otvorila sva vrata šou biznisa i mogućnosti za zaradom. Sve se to Ani desilo sada već davne 2002 godine, a nastavila je studije u inostranstvu, koje nikako nije htjela da zapostavi. Jako brzo je pronašla i ljubav svoga životaa. 

Rezo Kalantirijan je ime njenog supruga, sa kojim ima dvoje djece, ima jako puno obaveza., a pored toga što joj je suprug milioner, ona i dalje radi puno radno vrijeme jer želi da ima svoj dinar, što je jako pohvalno za nju. U porodici se poštuju svi praznici, Bajram je pred vratima, kao i Vaskrs, a ona već sda kreće sa vaskršnjim postom što radi svake godine.