U nastavku današnjeg članka preneti ćemo vam jednu priču koja je zasmejala mnoge. Naime radi se o mladom paru koji je imao idealnu vezu , ali sve dok nisu stupili u brak. Radi se o tome da je mladoženja prve bračne noći doživeo veliki šok , a razlog je taj da je video prvi put svoju suprugu bez šminke , te je momentalno zatražio razvod.

Kako to obično biva , tako je i ovaj mladić svoju buduću suprugu , dok su bili vereni , viđao samo ful našminkanu , a tek na svadbi , kako inače mlade nose jaku šminku. Međutim , trenutak kada je mlada skinua šminku ga je šokirala. Ističemo da je ovaj mladoženja , ne samo da je tražio rastavu braka , nego je angažovao advokata , te tražio da mu bivša supruga isplati odštetu od 20.000 dolara. Shodno s tim , sve je to tražilo i objašnjenje , a to je trnutak koji je nasmejao sve .

Naime , advokat je u tužbi naveo da se “nesrećni mladoženja toliko prepao kada je prvi put video svoju ženu bez šminke da je pomislio da im je u kuću ušao lopov”. Reakcija mlade nije poznata javnosti. Ovakve priče su relativno česte, slično se, na primer, dogodilo i u Egiptu i Ujedinjenim Arapskim Emiratima, i u oba slučaja su to bili dogovoreni brakovi, a kada su mladenci ostali nasamo, počeli su problemi. Muževi su tvrdili da su namerno držani u zabludi i da su pretrpeli duševni bol.