Za danas jedna jako zanimljiva priča koja nam dolazi iz svijeta šou biznisa, a koja je i više nego zanimljiva. Rijetko ko od pjevača ili glumaca u posljednjih godinu dana nešto radi i izdaje, pa se većina medija i društvenih mreža fokusira na neke detalje iz njihovih privatnih života., čisto da bi zadržali fokus i pažnju na neka dešavanja na estradnom nebu. 

Zoran Pejić Peja je jedan od poznatijih voditelja sa ovih prostora, čovjek koji je svoju slavu stekao u Zvezdama Granda, nekada davno nije imao sreće sa ljubavi, jer se razveo od super popularne pjevačice Zlate Petrović. Toliko se razočarao u ljubav da je rekao da se nikada neće oženiti, niti ulaziti u neke veze. 

Međutim, kada je upoznao 20 godina svoju Gagu, jednostavno je izgubio mozak za njom, tako da je odmah riješio da se veže za nju. Bili su u vezi tek 3 mjeseca, i onda je iskoristio njihov odmor u Dubaiju, tako da ju je zaprosio. Ona je jedva dočekala na to pitanje, tako da su uplovili u sretnu bračnu luku. On je za srpske medije izjavio da su u braku već 5 godina, i da je ona bukvalno njegova druga polovina. 

Jdnostavno imaju isti ukus za hranom, i za muzikom, tako da su jednostavno srodne duše kojima je bilo suđeno da se upoznaju. Mnogi mu spočitavaju da je sa puno mlađom djevojkom, ali se Peja definitivno ne osvrće na zle jezike.