Jasno nam je da se devedesete godine bile goddine koje su napravile mnogo velikih zvezda , iza nekih su duge karijere propraćene mnoštvom hhitova , dok postoje i oni koji su se povukli sa javne scene. Naime , mnoge poznate pevačice su tada započele ssvoju karijeru i pronašle mesto pod estradnim nebom. Jedna od njih je bila i Lina , koja je u to vreme bila tinejdž zvezda.

– U muziku sam ušla sasvim slučajno. Kad sam imala 12 godina, na jednoj privatnoj proslavi sam uzela mikrofon i otpevala jednu pesmu od Merime Njegomir, svi su bili oduševljeni, ali i zapanjeni jer dotad niko nije znao da sam talentovana za pevanje. Onda sam pričala sa svojim ocem i rekla sam mu da želim da se bavim muzikom, pa sam posle toga krenula na privatne časove i ubrzo snimila prvi CD.

Naime , ono što mnogi ne znaju jeste činjenica da joj je nesreća promenila tok karijere , jer je ostala bez oca koji je preminuo , pa je ona iako na vhnucu karijere , odlučila je da napusti estradu , te se povuče iz javnosti. – Razlog je taj što je 1997. godine umro moj otac. Imala sam tada 17 godina, tek je u prodaju izašao moj treći album. On je bio sve vreme uz mene, brinuo o mojoj karijeri. Posle očeve smrti sam bila šokirana tim što me je snašlo, ostala sam bez tog oslonca i odlučila sam da napravim pauzu. Kasnije više nisam ni imala želju da se vraćam pevanju, rekl aje u jednom intervjuu. Lina je danas udovica i ima dve ćerke Katarinu i Emu i živi u Crnoj Gori.