U nastavku današnjeg članka donosimo vam jednu jako zanimljivu priču. Naime , pre više od 13 godina , veliku pažnju javnost privukla je informacija da je se Srpska manekenka Jelena Jakovljević odlučila da uda za araprskog biznismena Saida bin Draia , te su mnogi jasno komentarisali da sumnjaju u mogućnost da taj brak potraje , jer je pre svega sumnjalo u razlike između kulture i vere.

Međutim , na iznenađenje mnogi ovaj brak je potrajao ,jako su sretni , a Jelena je za medije dala izjavu , te istakla da su se oni , pre stupanja u bračne odnose zabavljali čak četiri godine , te je istakla da broj 4 u njihovim životima ima veliku ulogu , i posebno značenje , jer njen muž koji inače igra polo nosi dres broj četiri , a također jedna od želja im je da imaju toliko i dece. U tom trenutku je njihova veza izazvala veliku pažnju i negodovanje , pa su ovo dvoje ljudi odlučili da se venčaju u tajnosti , a ceremoniji su prisustvovali samo najbliži i najuži članovi porodice. Jelena je otkrila i da je zadržala i svoje prezime i pravoslavnu vjeru te da je potpisala kitab što je u stvari knjiga vjenčanih.

Tek nakon četiri meseca je održano svadbeno slavlje , a na kojem je se nalazilo preko 300 zvanica , sa sih strana sveta , a ispoštovani su svi običaji , kako arapski tako i srpski. Said je gađao i jabuku , a njen brat je predao njemu . Njena vječanica je bila unikatna i izrađena od svile i čipke koje su kupljene u Evropi. Jelena iako već godinama ne živi u Srbiji i dalje poštuje naše običaje pa je tako i za ovaj Uskrs pripremila farbana jaja.