U nastavku današnjeg članka dotaći ćemo se naše javne scene , te javnih ličnosti , koje po mnogo čemu privlače pažnju javnosti . Kako saznajemo , za vreme pandemije korona virusa , Seka i Veljko su poduzeli drastične mere na polju biznisa , te su odlučili da prodaju restoran u Staroj Pazovi kao i teretanu koju su otvorili na Novom Beogradu. Jasno je da je pandemija itekako poremetila profit Seke Aleksić i njenog supruga.

– Seka je na samom početku pandemije donela odluku sa Veljkom da proda i restoran. Istina, restoran je radio sjajno i dobro je zarađivao, ali svakako to nije bilo moguće tokom pandemije, pa se ispostavilo da je u pravu, te da je napravila odličan poslovni potez i tako izbegla deficit u zaradi – kaže izvor za pomenuti list, a dodaje da su se nedavno odlučili i za prodaju svojih deonica u teretani.

– Što se teretane tiče, ona je svoj udeo u vlasništvu prodala pre nekoliko nedelja, ali je zadržala nekoliko sprava i preselila ih u svoje dvorište, pa je sada sebi napravila savršen kutak za vežbanje. Inače, i teretana je radila odlično, ali se Seka iz tog posla povukla jer sa Veljkom ima druge planove što se privatnih poslova tiče. Kako saznajemo , to neće ostati na tome , te se Seka i njen suprug sada pripremaju za novi posllovni plan , jer su inače navikli da raspolažu brivatnim poslovima.