Bivša manekenka, poznata Jelena bin Drai se danas porodila i na svijet donila sina kome su dali ime Raskid.

– Porod je prošao jako dobro. Mama i beba se osjećaju sjajno sada – rekao je izvor.

Moramo podsjeiti da Jelena već godinama živi u Dubaiju gdje je udata za šeika Saida sa kojim ima troje djece, kćerku Asje kao i dva sina Hilala i Hamadana. Inače 2003. godine Jelena je upoznala arapskog biznismena Saida bin Draid čije se bogastvo procjenjuje na nevjerovatne dvije milijarde dolara.

2008. godine su se vjenčali u Dubaiju, a svadbi je prisustvovalo oko 300 zvanica.

2010. godine Jelena i Said su dobili kćerku Asju, 2011. godine rodila je sina Hilala i 2013. godine sina Hamdana, a Jelena je sada rodila i četvrto dijete, sina Raskida.

Za one koji ne znaju Jelena Jakovljević Bin Drai je bivša srpska manekenka i misica kao i modni dizajner. Rođena je 16. maja 1979. godine u mjestu Žabalj koje je pored Novog Sada.

Jelenini roditelji su bili prosvjetni radnici i insistirali su da ona i njen brat Peđa steknu obrazovanje, pa je Jelena studirala arhitekturu ali je nije privela kraju, a ima završene magistarske studije ekonomije.

2013. godine je nominovana za „Ženu privrednika godine Srednjeg Istoka“, dok su njeni saloni po drugi put nominovani za najbolje u What’s on magazinu. Na ostrvu Palma je otvorila polikliniku „Al Das“ i obdanište koje je namjenjeno visokom staležu koji tamo i živi.