Jedna porodica iz Batočine ovih dana proživljava pravu dramu zbog ljubavi svoje kćerke 18. godišnje KV i 22. godišnjeg DN muzičara iz Kragujevca.

Tek punoljetna KV se aljubila i pobjegla kod svog izabranika, očajni roditelji preklinju je da se vrati kući, ali zaljubljena djevojka ni da čuje.

Ne odgovara im na pozive, blokirala je njihove brojele mobitela i ne mogu da stupe u kontakt s njom. Zbog njenog ponašanja njihovo očaj je poprimio ozbiljne razmjere, pa su tako odlučili da se preo medija obrate i da je pozovu da se vrati kući zbog toga što će u suprotnom da je se odreknu. Kako kaže PV otac ove mlade djevojke, KV je iskoristila momenat kada su oni otišli na more, tada je pokupila stvari i pobjegla iz kuće.

– K.V. je bila odličan đak, učila je za kuhara, a svi problemi su počeli još prije tri godine, kada je na veselju u Batočini doslovno nestala sa momkom. Tražili smo je svuda, pronašao sam ih i vratio je kući. Njega sam prijavio policiji, ali su rekli da ga samo pustim da ode i tako se sve mirno završilo. Mislili smo da nije ništa ozbiljno, mladalač kašala, ali kćerka nam je rekla da ga voli, da ne želi bez njega i da će otići kad tad. Došlo je do velike svađe između naših familija, pale su teške riječi i tu više pomirenja nema, ali ona nas prosto ne čuje. Ovim putem je pozivamo da se vrati kući i biće joj sve oprošteno, ali ako zatrudni, onda mjesta ni za nju ni za dijete nema više – priča P.V.

Ostatak čitajte OVDJE.