U današnje vrijeme ako nemaš neku operaciju na sebi a dio si estrade, onda definitivno nešto nije u redu sa tobom. Ono što je interesantno je to, da su čak i oni stariji pjevači koji imaju 60+ godina, ipak i oni podlegli trendu pa su nešto uradili sa svoga lica ili tijela. Razlog tome su svakako cijene koje su itekako pale u posljednjih 10 godina. 

Zato danas jedna prosječna osoba, sa malo jačom platom može komotno odraditi usne ili grudi a da to faktički i ne osjeti na svojim primanjima. Imamo slučajeve na estradi osoba koje su se totalno upropastile sa korekcijama, pa danas ni na šta ne liče poput Dare Bubamare, koja je bez foto šopa i šminke, totalni debakl. Pitanje je samo kako sređena ide u prodavnicu, ako uopšte i ide?

Mi danas kao što vidite po samom naslovu govorimo o klanu Ražnatovića, koji su također jako veliki ljubitelji plastičnih zahvata. Krećemo od Bogdane koja je novi kolač u porodici, jer se prije 2 godine udala za Veljka, a ona je uveliko odradila na licu šta se moglo uraditi, a relativno je mlada osoba. Anastasija, Cecina ćerka je također ljubitelj plastične hirurgije i sve svoje nade polaže u plastične doktore iz Beograda, koji su joj poprilično promijenili lični opis. 

I na kraju najstarija, i žena koja je još 90 ih krenula sa plastičnim korekcijama, ceca Ražnatović, koja je najviše radila nos, zubi, usne i grudi. Ona ne da na to reći da je posjećivala jako puno doktore, ali je dovoljno pogledati njene slike sredinom 80 ih i sve će vam biti jasno.