U današnje vrijeme na domaćoj estradi, jednostavno možemo da vidimo sve i svašta kada su u pitanju ljubavni parovi. Jako je rijedak primjer da imamo neke lijepe brakove, koji traju preko 20 godina, poput Topalka i njegove supruge Vesne, sa kojom ima i prelijepu ćerku. Puno je više onih slučajeva kada su njih dvoje u braku čisto pro forme, i jednostavno su u braku samo zbog djece.

Primjera radi Duško Tošić i Jelena Karleuša su najbolji primjer za sve to. Ne zan se ko koga vara, a i dalje su preko 15 godina u bračnoj zajednici. Međutim, sa druge strane imamo i brakova o kojima se uopšte puno ne priča, a koji su prilično dobri i čak su za primjera, a muž i žena se vole i poštuju bez da se to pokazuje u javnosti i na društvenim mrežama. 

To su možda i najbolji brakovi, a Nedeljko Bajić Baja je jako uspješan pjevač, koji je na estradi preko 20 godina, i koji je apsolutni miljenik svih žena, jer stvarno izgleda super za svoje godine. Javnost svakako a pogotovo žene interesuje, ko je njegova supruga, sa kojom se apsolutno nikada ne pojavljuje u javnosti? On je oženjen za prekrasnu plavušu, koja se pojavila u njegovom video spotu “mokra do kože”, zove se Sanja a tada je jednostavno buknula strast između njih dvoje. 

Izašli su samo par puta i nakon samo par mjeseci on ju je oženio. Danas imaju dvoje djece, a ona nikako ne voli da bude u medijimae. Bavi se modnim kreacijama, i ima neki svoj mali svijet, u kojem joj je Nedeljko Bajić Baja najveća podrška u svakom mogućem smislu.