Ljudima je poznato da je direktor Granda Saša Popović nekada smatran kao veliki zavodnik, a da je on prije braka sa Suzanom bio u vezi sa pjevačicom Zlatom Petrović, dok je ipak ljudima manje poznato to da je on prije Zlate bio zaljubljen zapravo u kolegicu Biljanu Jevtić.

Ona se i sama odlučila da prisjeti toga perioda: “Istina j, on je mene vidio na nekom takmičenju, pa je poslije u Kragujevcu zapamtio bijele čizmice koje sam ja imala na sebi pa je prišao mojoj prijateljici i pitao je ko je ova djevojka. Poslije toga smo se mi upoznali”, izjavila je Biljana za medije.

A na pitanje od strane medije da li je pala na njegov šarm je samo odgovorila: “Pa najbolje je da to ostane tajna između nas”, dodala je Biljana.

Također je Biljana otkrila da je u zadnje vrijeme rekla kako se trudi zdravo hraniti, a da nije nikada na nekoj drastičnoj dijeti jer to ipak ne može sprovesti u djelo jer ne može da bude gladna. Spomenula je da jede kada je gladna, ali da opet malo koriguje ishranu.

Biljana je inače već u braku sa Acom Ilićem 35 godina, a spomenula je da niko nije mogao previdjeti da će oni zajedno da provedu tolike godine. Savjetovala je drugim ljudima da kada ulaze u nešto ozbiljno, da onda trebaju da znaju šta žele i šta im je prioritet.

Spomenula je da su se oni jednostavno našli i da su srodne duše, te da isto razmišljaju i da su mnogo sretni zajedno.