Nino Rešić je pjevač, koji je poput Ipče Ahmedovskog, imao jako dobar početak karijere, i obojici se predviđala zlatna karijera, ali su na žalost otišli jako brzo na neko drugo, ljepše mjesto. Na žalost on je prije 11 godina preminuo, a do tada je prodao skoro tri miliona albuma. Svi su mu predviđali karijeru sličnu onu poput Šabana Šaulića, ali sudbina je ipak bila jača, tako da smo se 2010 godine, na žalost oprostili od njegovog lika i djela. 

Njegova ćerka je također krenula njegovim stopama tako da je i ona ušla u pakao šou biznisa, i vidi da uopšte nije lako kako joj se činilo na samom početku karijere. Sandra Rešić je uporedo sa muzičkom karijerom, gradila i rijaliti karijeru gdje je također napravila jako solidne rezultate. Ona se pojavila na Zvezdama Granda gdje je također napravila jako dobar posao, a inače strgi žiri, ako ništa drugo morao je da skine kapu za njen stajling i njene i više nego energične nastupe. 

Ona nije imala apsolutno nikakavu protekciju što je ćerka poznatog pjevača, naprotiv, ona je imala puno teži zadatak, jer se odmah na početku očekivalo da ima talenta, kojeg je ona i pokazala. Međutim, ono što ljudi jak omalo znaju, jeste to, ko je njena majka. Ona se zove Slavica, i ona je prva žena koja je osvojila ludo i nemirno srce Nine Rešića. 

Na žalost njih dvoje su se razveli kad je Sandra imala samo godinu dana. Tako je ona prije par dana odlučila na Instagramu da podijeli neke fotke gdje je sa svojom majkom. Niko nije vjerovao da joj to nije sestra.