Jutros je Srbija zavijena u crno. Naime , oko 8 sati ujutro desio se stravičan zločin , na koji niko nebi mogao ni pomisliti. Dječak od 14. godina počinio je krvoproliće u OŠ. Vladimir Ribnikar , na Vačaru . Naime , kako doznaju mediji , dječak je samo ušao u učionicu na čas historije i počeo pucati po svojim školskim drugarima.

 

 

Nakon što je pucao iz očevog pištoja , dječak je pobjegao iz škole , a tom prilikom je povrijedio 8 učenika i portir , a ranio šestero učenika i nastavnicu. Policija se odmah dala u potragu za počiniocem , i vrlo brzo je on uhapšen u školskom dvorištu. Kako mediji doznaju , dječak se nije ni opirao hapšenju. Preko glave je stavio jaknu , tako da mu je lice bilo prekriveno a policija mu je na ruke stavila lisice , izvela ga. Prema nezvaničnim informacijama policija je prilikom hapšenja rekla mu da spusti oružje , stavi ruke na glavu i legne na pod. Dječak je to bez opiranja urdio.

 

 

 

Kako nezvanično doznajemo , dječak je prilikom hapšenja i progovorio. “Pucao sam zato što sam psihopata”. Djeca iz škole su uplašena , sjede na travi i plaču . Nakon saznanja za ovu lošu vijest roditelji čija djeca idu u ovu školu su brzinm svjetlosti došli , skupili se ispred škole da vide svou djecu. Od učenika koji su poznavali počinitelja ovog strašnog zločina smo saznali da je dečak važio za mirnog , te je bio odličan đak , i niko ne zna koji je motiv za njegovo gnusno djelo koje je počinio. Javnost je šokirana viješću , a mediji iz minute u minutu prenose nove informacije .

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here