„Zabavljala sam se sa momkom koji je jako bogat , i nikako nisam željela da mi pobjegne. Tako sam odlučila da ostanem u drugom stanju , i na taj način bi bio primoran da me oženi. Međutim koliko god sam se trudila , nisam uspijevala da ostanem trudna , i to me činilo jako nervoznom.

 

Odlučila sam zbog toga da spavam sa drugim muškarcima , i da na taj način ostanem trudna a dijete podvalim svom bogatom momku. Na moju sreću , ostala sam trudna , i niko tada nije bio sretniji od mene. Otišla sam sva ushićena kod svog momka da mu kažem sretne vijesti.

Međutim njegov odgovor me šokirao. Rekao mi je da što prije nađem oca moga djeteta jer on to sigurno nije. Gledala sam ga zbunjeno , a on mi je objasnio da je kao dijete imao operaciju , i da mu je tada rečeno da nikada neće moći biti otac. Istog trenutka me ostavio , ali ono što me boli već dugi niz godina je to što mi je na rastanku rekao da je mislio da sam ja ta žena njegovog života , te da me namjeravao oženiti. Kakvu sam grešku napravila , nikada sebi neću oprostiti“.