Najpoznatiji pjevač, kantautor i tekstopisac Željko Joksimović je neko ko je zaista već duži niz godina u javnosti. Pojavio se davno i odmah je uspio da osvoji srca mnogih ljudi koji ga i dan danas vrlo rado slušaju. U braku je trenutno sa poznatom voditeljicom na Prvoj tv, Jovanom Joksimović s kojom ima blizankinje koje su nazvali Srna i Ana.

Srna i Ana imaju samo 4 godine, te roditelji nastoje na svaki mogući način da ih sakriju od očiju javnosti. A s obzirom da su oni veoma popularni, to im ide malo teže. Željko i Jovana u javnosti vrijede kao par između kojeg zaista postoji prava ljubav, dovoljna doza razumijevanja i poštovanja. Prvo su dobili sina kojeg su nazvali Kosta, a onda su mu podarili i dvije sestre blizankinje koje smo već spomenuli.

Jovana i Željko su i više nego ponosni na svoju djecu, te nastoje da svaki svoj slobodan trenutak provedu upravo s njima. S obzirom da se zaista trude da ih što manje eksponiraju u javnost, na njihovim društvenim mrežama postoji samo jedna fotografija koja pokazuje njihovu djecu. Naime, vidi se da kada su Ana i Srna bile još male, kako njihov stariji brat Kosta čuva svoje sestre.

Vjerujemo da su Jovana i Željko i više nego ponosni na ovu sliku, s obzirom da su je i objavili na svoje društvene mreže. Njihova djeca uživaju u bezbrižnom djetinjstvu, a Jovana i Željko nastoje da im ispune svaku moguću želju i da im obezbijede sve što im je potrebno i sve što žele.