Ovaj poznati roker kaže da voli kad uđe u stan da sve skine sa sebi i okrene se svom kreativnom radu, zbog čega misli da ne bi bio dobar otac ako bi živio porodičnim životom.

On je već godinama u dugoj i sretnoj vezi sa lijepom Anom, sa kojom je dobio i kćerku Stašu, a sad objašnjava zbog čega žive na različitim adresa i zašto je lukdaku kao što je on potreban lični prostor.

– Simpatično mi je što svi misle da imam suprugu, a Ana je ustvari moja djevojka. Da sam htio da imam ženu, da mi pere i kuha, ja bih uzeo kućnu pomoćnicu, ovako mi uživamo u svojim zajedničkim trenucima. Imati djevojku u ovim godinama je privilegija i san svakog muškarca, ona moj posao jako kapira i to je jedna veoma inteligentna osoba, strahovito sigurna u sebe, zbog toga što samo tako može da uđe u jednu priču sa ludakom kao što sam ja. Prema tome, ona je moja prva sedmica na lotou, a za drugo redovno igram lutriju, pa će mi se valjda i ona nekada desiti – kroz osmijeh priča čuveni roker i dodaje zbog čega žive život na dvije adrese:

– Ja sam kao mator čovjek dobio dijete i ti matorog čojveka ne možeš da mijenjaš više, što se mijenjao mijenjao se. U ovom poslu u kojem se nalazim da bih bio dobar djetetu i svojoj Ani, moram da imam oduška za sebe i za tu svu svoju kreativnost koju imam.

Nastavak teksta možete pročitati na linku OVDJE.