Mnogo je pevača o kojima je se poslednjih godina pisalo da su se trudili svim silama da ne priznaju očinstvo nad vanbračnom decom , te da se na taj način skole od svake moguće odgovornosti koju reč roditelj nosi sa sobom . Dakle , verujemo da znate dva najpoznatija , a to su Miroslav Ilić i Dragan Kojić Keba , a pored njih mnogi su se nedavno prisetili šokantne situacije vanbračnog deteta Željka Ššića , a koji je itekakko zanimljiva tema . Naime , ovaj popularni pevač bio je optužen u Nemačkoj , a kako smo tada uspeli da saznamo , on je od Nemačkog osiguranja saznao da ga jure upravo za priznavanje očinstva.

Međutim , svakako d aje sve jako kratko potrajalo , a na izneađenje mnogih u realnosti postoje dva Željka Šašića , a onaj koji je u uistinu pravi otac deteta živi u Nemačkoj. Tako je Željko Šašić za medije ispričao sledeće : Ja sam prošao kroz agoniju kada sam čitao papire gde se navodi da sam ja otac nekog deteta. Sva sreća kasnije se dokazalo da je u pitanju neki drugi Željko Šašić, prošlo je par dana i opet su me kontaktirali objašnjavajući da nisam to ja.Čak su mi rekli da imam pravo i da ih tužim i da se duboko izvinjavaju.Ja ih nisam tužio, nema tu šta ja njih da tužim kada su se izvinili, ali da su mi skratili život, Boga mi jesu – ispričao je svojevremeno, pa nastavio : 

Bio sam šokiran, danima nisam mogao da dođem sebi, da zaista imam vanbračno dete istog trenutka bih ga priznao bez pogovora, ma sto odsto bih ga priznao – rekao je pevač čija ljudska veličina danas, posle svega što gledamo na estradi, još više dolazi do izražaja. Ostatak ovde.