U ovom nedeljnom Blic poligrafu, pobjednik Zvezda Granda Mahir Mulalić je odgovarao na brojna pitanja koja se tiču njegovo privatnog ali i poslovnog života.

Na pitanje koliko je vjerovato da će pobijediti i da li je tačno da je bio miljenik direktora Saše Popovića, Mahir je odgovorio ovo:

– Priželjkivao sam pobjedu kao svi, ali nisam je očekivao. Zapostavio sam fakultet zbog ovog takmičenja. Bilo je straha i stresa u toku takmičenja, kako ću iznijeti neku izvedbu. Uspio sam poslije finala da zaspim, ali danima traju razna snimanja, tako da sam zaista umoran u zadnje vrijeme. A oduvijek sam htio da budem pjevač – govorio je Mahir.

– Mislim da sam bio miljenik direktora Saše Popovića. On voli svakog ko se bori, očinski je nastrojen prem svima. Na dan finala mi je bilo zdravlje ugroženo, primao sam infuziju, dan prije imao sam trovanje hranom, i to picom. Uprkos svemu, izašao sam na scenu i otpjevao što smo radili- govorio je Mahir.

– Marija zna da bude stroga, to je i život naučio, takva je, kakva je, genije je, ne bi bila tu da nema te strogoće. Na svakoj probi se nisam slagao sa mojom mentoricom Marijom Šerifović. Uz obostrano razumijevanje dolazili smo do najboljeg rezultata, moralo je biti mnogo razgovora. Volio bih da se oženim jednog dana i budem porodičan čovjek, ali trenutno to nije na radaru, još uvijek sam mlad. Sviđala mi se jedna kandidatkinja iz Granda, ali ne bih sada o tome – rekao je Mahir.