U današnjem članku pisat ćemo o jednoj jako poznatoj pevačici folk muzike , a koja je svoju akrijeru započela sa svojih 19 godina. Naime , Ćana je neko ko je jako popularan u Srbiji , pa čak i pored činjenice da je rođena u Bosni i Hercegovini , tačnije Sanskom mostu , te da je tu završila svoje školovanje. Još kao dete u osnovnoj školi njen talenat je bio neosporan , pa je se odmah znalo da će uspeti da se izbori za sebe.

Po završetku srednje škole , započela je pevanje u jednom restoranu u Beogradu , a koji je se nalazio u Subotici , te je posle nekoliko godina dobila priliku na svojku sopstvenu karijeru. Naime , tada se sa umetničkim društvom uputila u razne zemlje sveta , a neke su : Danska, Belgija, Švedska i druge, a gdje god se pojavila oduševljavala je publiku. To je bio prelomni trenutak da njena karijera krene uzlaznom putanjom , te je jako brzo postala popularna i prepoznatljiva širom regije. Kada je reč o njenom privatnom životu , ona je već jako dugo u braku sa svojim mužem Reljom , te su nakon venčanja odlučili da se presele iz Doboja u Beograd.

Dvije godine kasnije Ćana je rodila njihovog sina Luku ,a gostujući u jednoj emisiji pjevačica je otkrila i kako je dobila nadimak po kojem je danas svi znaju. Ćana je se u jednom periodu svoga života borila a opakom bolesti , tačnije 2013 godine , a na sreću otkriveno je na vreme , ali je u više navrata isticala da je jako važno da se sluša telo , jer vam simtomi najviše spašavaju život. Ćana je tada reklai da je njeno pravo ime Stanojka ali da je predugo i da je zato odlučila da bude Ćana.