U subotu navečer napokon su zzavršene još jedne Zvezde Granda, a pobednik je mladić iz Bosne i Hercegovine, iz grada Gračanica, a verujemo da svi znate njegovo ime a to je svakako Mahir Mulalić. Ono što je posebno za ovog mladića je to, da mu je na početku takmičenja preminula majka, i na nagovor svoje mentorke Marije Šerifović,m on je nakon kraće pauze ipak nastaavio sa celim takmičenjem.

Ovo je druga godina za redom da je takmičar kojeg je vodila Marija šerifović izvukao ubedljivu pobedu. Iako je Isak Šabaanović bio glavni favorit celog takmičenja, ipak je na kraju senzibilitet i lagane pesme, su odnele konačnu pobedu.

U samom finalu, i to na bini pojavila se i prošlogodišnja pobednica Džejla Ramović, koja je čestitala pobedniku, koja se prisno slikala sa njim, aa celo vreme je tu blizu bila i sama marija Šerifović. Opet su pomalo podgrejane priče kako su njih dve u vezzi iako je razlika u godinama ogromna, te joj Marija Šerifovižć može biti i skoro kao majka.

Međutim, Mahir Mulalaić je svo vreme bio u centru pažnje, a svi se pitaju da li ovako mlad i lep momak ima devojku? Na to pitanje je odmah odgovarao jutro posle u jutarnjem programu, te je rekao da nema devojku, a kada su ga pitali da li je to neko od učesnika iz samog finala, on se samo zagonetno nasmešio…