Državna fudbalska selekcija Srbije je ostvarila veliki uspjeh plasiravši se na svjetsko prvenstvo nakon što su pobjedili Portugal direktno i to je prvi put da se desila ovakva stvar. Selektor fudbalske reprezentacije Dragan Stojković Piksi je uspio da odvede fudbalsku reprezentaciju direktno na Mundijal i po tome će sasvim sigurno ostati upamćen u istoriji srpskog fudbala pored svoje fantastične igre kao fudbalera.

Piksi se sa porodicom, a nakon što je okačio kopačke o klin vratio u Beograd i preuzeo vođstvo nad reprezentacijom i pokazalo se da je to bio pravi potez. Nakon što su se plasirali u Katar slavila je cijela Srbija a Piksijev sin Marko je bio prisutan na stadionu u Lisabonu i svoju sreću i radost je podijelio i na društvenim mrežama.

Marko je jedno od troje djece koje Piksi ima sa svojom suprugom Snežanom a njegove seestre se zovu Anja i Andrea. Marko je završio jedan od najprestižnijih fakulteta za menadžment u Londonu a strašno voli da putuje čemu svjedoče fotografije koje stalno objavljuje na svojim profilima na društvenim mrežama. Po njima se da zaključiti da je Marko obišao većinu luksuznih i egzotičnih ddestinacija u cijelom svijetu.

Ono što mnogi koji ga vide odmah primjete je da Marko strašno liči na svog oca iz mlađih dana a njegov izgled privlači pažnju pripadnica ljepšeg pola. Međutim ono što će mnoge i razočarati je informacija da je on već duže vrijeme u sretnoj vezi sa svojom djevojkom Dijanom od koje se ne odvaja. Šta vi mislite o svemu ovome?