Nataša Đorđević je pjevačica koja je prije deset godina bila na vrhuncu svoje karijere ali se zbog nemilog događaja koji je imala u privatnom životu povukla sa scene. Naime tada je njen bivši nevjenčani suprug pokušao da je ubije tako što je svojim autom pokušao da izgura njen sa ceste.

Ona je nakon toga u jednom intervju ispričala šta se te noći desilo. On je sačekao Natašu ispred nejnog stana i iz žbunja u kojem je bio sakriven je skočio na haubu nejnih kola. Ona je dala gas i počela da bježi odatle a on je sjeo u svoje auto i krenuo za njom a kada je sustigao nekoliko puta je sa strane svojim autom udariio njen pokušavajući da je izgura sa ceste.

Kako pjevačica kaže samo zahvaljujući tome što je bila prisebna ostala je živa. Ona i danas žiiv u Beogradu i ima 45 godina i bavi se i dalje muzikom. Nakon duge pauze je odlučila da se ponovo uhvati mikrofona i da podsjeti publiku na svoje pjesme koje su bile hitovi. Nataša je priznala da joj nije uvijek odgovarao život koji je vodila kada je bila poznata estradna pjevačica a posebno jo je smetalo što su pojedini mediji iznosili neistine i laži o njoj.

Tada je plakala i nrvirala se zbog svakog lošeg komentara koji je pročitala o sebi i jako bi je to potreslo. Sada je već zrela žena koja zna da se nosi sa mišljenjem drugih ljudi kakvo god ono bilo. Na špekulacije koje su se pojavile u vrijeme kada se povukla sa scene da je to uradila iz ljubavi ona je rekla da to nije tačno jer u ljubavi nema ograničavanja i nikada ne bi bila sa nekim kome ne vjeruje i ko njoj ne vjeruje.