U nastavku današnjeg članka dotaćio ćemo se javne scene , ali ovaj put nekih zaboravljenih ličnosti , a koje se estradom harale devedesetih godinaa. Naime , dosta je ličnosti koje su u tom periodu imale jako uspešne karijere , međutim , samo neke od njih su i ostale na sceni do dana danas , dok je se dosta njih povuklo sa iste , te odlučilo da se u životu bavi sa nekim drugim zanimanje.

Jedna od njih je Brankica Cebalović , poznatija javnosti kao Ella B , a također je devedesetih godina bila jako popularna na domaćoj muzičkoj sceni. Neki od njenih hitova su : “Ajkula”, “Kamikaza”, “Oglas”, “Gori” bili su na listi najslušanijih pesama, a muškarci su uzdisali za pevačicom. Međutim , ona je odlučila da se povuče sa javne scene , te uopšteno iz javnosti , a poslednji album je izbacila 2005 godine , a danas je neko ko svoj život vodi dalje od očiju javnosti. Kada je reč o njenom privatnom životu , ona je se udala za Ljubu Cebalovića, nekadašnjeg člana grupe “Beat street”, sa kojim je u vezi više od dve decenije.

Danas zajedno žive u Nemačkoj , a dobili su i četvero dece , koji su im centar svega. Jedno prilikom mediji su je upitali da li deca znaju da je bila popularna , pa je ona istakla : – Mi im o tome nismo pričali, ali u školi su im neki drugari rekli da su čuli od svojih roditelja da smo bili popularni pevači. Kada su se zainteresovali za to, malo smo im neke stvari pokazali. Njima je teško da to povežu s nama.