Poznata pjevačica Dara Bubamara je u javnosti poznata po svojoj muzici i pjevanju naravno, ali i po tome što vodi zaista zanimljiv i turbulentan život. Bila je u braku u kojem je dobila sina Kostu, ali se nakon nekog vremena od poroda razvela od svog prvog muža. Nakon toga, Dara se nije više udavala niti stajala na ludi kamen, ali je bila u vezama.

Prošle godine je mnoge šokirala vijest da je Dara Bubamara u vezi sa, čak, 20 godina mlađim muškarcem od sebe. Njih dvoje su stalno bili zajedno, stalno su objavljivali zajedničke fotografije na svojim društvenim mrežama, te su mnogi zbog toga pomislili da će se pjevačica udati po drugi put za njega. Zajedno su i putovali i moglo se reći da je pjevačica zaista bila i više nego zaljubljena i sretna u tom periodu.

Vijest da su prekinuli je mnoge iznenadila, a o njihovom prekidu se saznalo tako što više nije bilo njihovih zajedničkih fotografija na njihovim društvenim mrežama. Sada je pjevačica u novoj ljubavi sa mladim biznismenom koji živi i radi u Monte Karlu. Prenosi se da je njen izabranik iznajmio stan u zgradi Novaka Đokovića kako bi Dara bila tu da bi se mogli viđati.

Dara je trenutno u Dubajiu, ali kada se vrati onda će da ode u Monte Karlo da podsjeti svog dečka. I ovaj dečko je dosta mlađi od Dare, a kako izvor blizak Dari govori, Dara fura samo piletinu. Ovaj novi dečko je poludio za njom i zaljubio se kao nikada do sada.