Jedan od najvećih svjetskih digirenata Zubin Mehta je zajedno sa beogradskom filharmonijom održao koncert na sceni Velike dvorane Kolarčeve zadužbine.

Tako je predsjednica Vlade Republike Srbije, Ana Brnabić došla na koncert zajedno sa svojom partnericom Milicom Đuriđić.

Ova lijepa doktorica se pojavila u haljni cvjetnog dezena i asimetričnog kroja na jedno rame, a posebno lijep detalj na ovoj kreaciji je bio predimenzioniran rukav koji je puf.

Romantična kreacija sa naborima je sjajno pristajala Milici, a plavi i sivi tonovi su odgovarali u potpunosti njenoj plavoj boji kose.

Ona je haljinu upotpunila sa clutch torbicom i sa diskretnim nakitom, a zapala nam je za oko i njena frizura, nosi moderni duži bob koji važi za jednu od najmodernijih frizura u ovoj sezoni.

Za one koji ne znaju, Brnabić je rođena u Beogradu. Njezin djed po ocu Anton Brnabić, Hrvat po nacionalnosti rođen je u Staroj Baški na hrvatskom ostrvu Krku i tu je služio kao vojni oficir. Borio se s jugoslovenskim partizanima u toku Drugog svjetskog rata, a poslije rata bio je potpukovnik. Njena baka po ocu Mica rođena je u Gorobilju kod Požege, mjesto u Srbiji. Majke i djedovi su joj iz Babušnice, jugoistočne Srbije, a njen otac Zoran rođen je 1950. godine u Užicu, a studij je završio u Beogradu, gdje je porodica i živjela.

Završila je Petu beogradsku gimnaziju 1994. godine, a na Univerzitetu Northwood  u Michiganu završila je studij poslovnog upravljanja 1998. godine, nakon čega je stekla diplomu MBA iz marketinga na Univerzitetu Hull u Ujedinjenom Kraljevstvu.