U nstavku dnašneg članka dotaći ćemo se jedne zanimljive teme , te vam preneti ejdnu priču , a koja se tiče svadbi. Naime , inače su svadbena veselja događaji sa kojih može da se čuje mnogo zanimljjviih detalja ,a kada je reč o Srbiji ili Balkanu uopšte , to je onda na posebnom nivou. Dakle , mi svakako uvek imamo zanimljiva dešavanja na svadbama , a koja se danima posle prepričavaju.

Dakle ,u nastavku vam donosimo priču koja je se dogodilaa u Indiju, a tiče se jednog bračnog para , koji je se nedavno venčao na jedan jako ttradicionalan način. Dakle , reč je o Mintu Rai (25) i Šanti Prasad (24), jednom paru iz Indije koji se nedavno vjenčao na tradicionalnoj ceremoniji organizovanoj u Guvahatiju, postali su jedna od glavnih tema širom svijeta, i to sve zbog potpisivanja ugovora koji “garantuje sreću u braku”, i to su obavili prije svečanog trenutka. Kako prenose strani mediji, ovu listu sastavili su njihovi prijatelji.

Dkle , na iznenađenje mnogih , na listi se nalazi to da mladoženja sme picu da jede samo jednom sedmično . Naime , njig dvoje su se upoznali pre pet godina , a kada su počeli da komuniciraju preko jedne društvene mreže , ubrzo su odlučili da se okušaju i u prvom sastanku. Dakle , isprva su bili prijatelji, ali je se sve oda pretvrilo u ljubav , a njihov prvi izlazak bio je u piceriji. Ostatak teksta pročitajte ovde.