Kada je reč o poznatim ličnostima , jako mnogo ih je koji na javnoj sceni izazivaju veliku pažnju javnosti . Sa druge strane pored onih malo lošijih brakova koji su vladali među poznatima , imamo i one koji nemaju nikakvu turbulenciju , te se nosili naziv najskladnijih i najstabilnijih . Jedan od njih bio je i brak i Jelene i Duška Tošića , pa samim tim cela regija je ostala u šoku kada je osvanula vest , a koju je Jelena plasirala da su odlučili da se razvedu , jer , prema njenim rečima , Duško se više ne oseća kao deo porodice.

Ova odluka je neke iznenadila , dok je bilo i onih koji su je očekivali , jer su kakkok kažu videli da stvari među njima ne funkcionipšu baš najbolje, te da je bilo samo pitanje vremena kada će da se razvedu. Prije nekoliko dana njihove su kćerke proslavile svoje rođendane, Atina 14-ti, a Nika 13-ti, a zanimljivo je da su se one rodile na isti datum, pa se Jelena svake godine trudi da svojim kćerkama napravi nezaboravnu atmosferu na njima najbitniji i naljepši dan. Naime , ove godine je odlučila da im pokloni putovanje u Beču , a gde su proslavile rođendan.e

Kako to Jelena ume , ona je za njih spremila neverovatne odjevne kombinacije , pa je celi šou ustvari odnela mlađđa Nika , a koja nnikoga nije ostavila ravnodužnim , posebno sa pappučama koje su itekako interesantene. I ona i njena sestra bile su odjevene u crno, a Nika je na nogama imala papuče modnog brenda Balenciaga, i tako je ona izazvala mnoštvo komentara i reakcija na društvenim mrežama.