Pjevač Radiša Trajković koji je ljudima dobro poznat kao Đani je svoga sina Marka oženio, a koji inače očekuje prvo dijete sa svojom izabranicom Minjom. Njihova svadba je bila obavljena u zgradi Gradske opštine Savski venac, dok je to bilo u krugu najuže porodice, dok sa trudne mlade niko nije mogao skrenuti pogled.

Svi su mogli da vide da je Minja zablistala u bijelom kompletu, a preko kojeg je ona odlučila da obuče skupocjenu bundu. Ona je svoju kosu odlučila podići u visok rep, te je tu kompletnu kombinaciju začinila zapravo njena torbica, ali koja je zaista veoma zanimljiva ljudima.

Ova mlada je na svome vjenčanju nosila torbu od poznatog svjetskog brenda, pa prema podacima sa njihovog zvaničnog sajta se vidi da cijena ovog komada koji je njen stajling upotpunio košta nešto manje od dvije hiljade eura.

Marko Trajković je odlučio da za tu priliku izabere crne pantalone i bijelu košulju, te crni sako, a tu na vjenčanje došli i Đanijev sin Miloš sa svojom suprugom Ninom, gdje je bio prisutan i njihov sin Nikola.

Đani je jednom prilikom rekao da je on veoma sretan sa svoojom porodicom i da mu najdraže bude kada ga nema neko vrijeme zbog poslovnih obaveza da dođe svojoj kući svojoj porodici.

Tada je spomenuo da to vrijeme maksimalno iskoristi, a da mu je porodica na prvom mjestu. Đani je dodao na to da svi znaju koliko on radi i šta svve njegov posao zahtjeva pa da mu uvijek budu podrška.