Bliži se kraj rijalitija Zadruge četiri, a majka jedne od takmičarki se povrijedila.

Naime, majka Rialde KArahasanović je došla večeras u Šimanovce kako bi pružila svojoj kćerki podršku u superfinalu Zadruge. Ona ju je dočekala sa osmijehom i nije mogla da sakrije koliko je ponosna na svoju mezimicu ali se nije nadala da će joj se desiti ovakav peh.

Dakle, Rialdina mama je u jednom momentu potrčala, ali se tada saplela i pala, kada joj je pukla arkada. Krvi je bilo doslovno na sve strane, ali su se tu našli doktori produkcije koji su joj odmah ukazali pomoć.

Moramo podsjetiti da je Rialda Karahasanović prije nekoliko dana objavila pjesmu i spotom i tako je pomjerila granice svoje karijere.

Ova zanosna pjevačica važi za jednu od omiljenih ličnosti u Bijeloj kući, kako kod zadrugara tako i kod sve publike. Njeno učešće je obilježila veze sa Kenanom, ali ono po čemu će je pamtiti kada izađe sigurno je njena pjesma, koja nosi naziv Paljba.

Ono što je sasvim sigurno je da su Rialdine vokalne sposobnosti, ali i atraktivan izgled tek sada došli do izražaja.

Nema sumnje da će Rijalda tek sada da puni sve diskoteke, samo se nadamo da se korona neće vratititi i da se zbog nje neće sve zatvoriti ponovo. Ukoliko niste pogledali njen video spot i poslušali pjesmu imate priliku da pogledate na muzičkoj platformi You Tube.