Za danas jedna tema koja je povezana sa domaćom estradom, za koju šta god da napišete, uvijek će biti jako dobro čitana. U cijeloj ovoj suši sa dešavanjima na estradi, ljudi se hvataju za slamku, pa tako prate Instagram profile svojih idola, i prate svaki njihov korak. To su i zvijezde shvatile, pa su u ovo doba krize, odlučili da je to najbolji način za marketing i reklamu. 

Lepa Brena je jedna od najvećih zvijezdi u cijeloj regiji, koja se i pored jako velikog bogatstva. žali na nedostatak posla. Zato je par puta imala nasupe na You Tube sa svojom grupom, a dnevnicu im je dala iz svoga džepa. Kao što se zna, lepa brena je već ušla u 6 deceniju života, i jednostavno protiv prirode se ne može. Kosa joj uveliko opada, a uradila je i par operacija na sebi, a posljednji zahvat je bio prije par mjeseci na grudima. 

I ona je poput cece i Karleuše shvatila da je Instagram zakon za pravljenje novca, a međutim, njoj za razliku od njih dvije i ne ide najbolje, jer je ipak puno starija od njih. Sada je odlučila da upotrebi i malo filtera, i da se podmladi, a kako je sve ispalo pogledajte u nastavku našeg današnjeg članka.