Kristijan Golubović je definitivno čovek koji je obeležio celu sezonu ZZadruge, te je svakako jedan od najpoznatijih učesnika istog. Kada je prošle godine u aprilu izašao zauvek iz zatvoraa, i kada mu je Željko Mitrović samo par sati posle dao 50.000 evra “da se snađe”, svima je bilo jasno da ga je vrbovao za novi serijal najgledanijeg takmičenja. 

Međutim, niko nije mogao pretpostaviti pod kakvim uslovima je u Šimanovce ušao sam Kristijan Golubović. Naime on je dobio unapred 350.000 evra, kao i samu klauzzulu u ugovoru da ako bilo kakav ekces napravi u Zadrugi, neće plaćati kaznu od 50.000 evra koju su svi takmičari do sada plaćali ako naprave neki izgred. Kao što ste mogli da vidite, on je nekoliko puuta imao fizičke nasrtaje na same takmičare, ali i članove obezbeđenja. 

Takav jedan koji je na kraju imao sa Miljanom Kulić koštalo ga je i diskvalifikacije, još ako na sve to dodamo da je potpisao u martu novi ugovor, za kojeg se priča da je dobio pride i stan na beogradu na vodi, onda vam to samo govori koliki je uticaj imao na zadrugu, i koliko je zapravo zaradio sam Željko Mitrović. Sada Kristijan Golubović uživa u slobodi, daje intervjue, a jučer je u jednom beogradskom kafiću seo sa prijateljima da popije piće, a tada je zabeležena neverovatna scena. 

Naime, kod sebe je imao pun ruksak, a kada je izbacio na stol, to su bili debeli svežnjevi po 2.000 dinara. Onda ih je krenuo vaditi i bacati po stolu, dok je davao jedan intervju zza poznati beogradski portal.