Prije više od četiri godine otpočeo je brak Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića. Sin tenisera Slobodana Bobe Živojinovića i sve popularnija pjevačica su uplovili u bračne vode u ljeto 2018. godine pred mnogim zvanicama. Mnogi su tada novipečenim mladencima predviđali dug i sretan brak, ali je bilo i onih zlonamjernih koji su smatrali da taj njihov brak neće potrajati. Ipak, ovaj par je sve nevjerne Tome razuvjerio sa svojim lijepim brakom, koji je utemeljen na ljubavi, poštovanju i povjerenju, a kruna tog braka je i sin Aleksandar koji je došao na svijet nakon nepunih godinu dana nakon vjenčanja

Mnogi su očekivali da će Aleksandra i Filip veoma brzo svome sinu da podare brata ili sestru, ali to se nije desilo, i kako Prija kaže, sada je vrijeme za njenu karijeru. I mada je veoma posvećena svome poslu u kojem joj Filip pomaže kao tekstopisac i kompozitor, Prija ipak ističe kako je porodica njeno najveće bogatstvo i baza, te da su reflektori i aplauzi prolazna stvar, a da ono što ostaje su najmiliji, njihovi zagrljaji i uspomene koje su zajedno stekli. Tako je jedno svoje sjećanje Prija podijelila i na Instagramu, a radi se o fotografiji koja je nastala prije ravno sedam godina. Na njoj ona i Filip mlađi, zagrljeni i nasmijani poziraju.

Pošto je prija uz fotografiju stavila i broj sedam, te srce. pretpostavlja se da Filip i Prija baš na današnji dan obilježavaju sedmu godinu od prvog poljupca. Zato i cijeli dan im pristižu čestitke na njihovu adresu, uz velike želje da im njihova ljubav potraje, te da zajedno dočekaju i starost.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here