Pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović , uživa u novoj ulozi , ulozi bake , a kako izgleda niko ne može da je odvoji od njenog unuka Željka. Ceca u posljednje vrijeme , na svojim društvenim mrežama svakodnevno objavljuje fotografije , na kojima uživa u društvu malenog Željka.

 

Ceca je napravila sve što je u njenoj moći , da svom sinu , snahi i malenom unuku napravi najbolji mogući ugođaj u svojoj vili , pa je tako za njih renovirala cijeli jedan sprat , i uložila velike pare u radove.

Ovih dana su Bogdana i Veljko odlučili zajedno sa Cecom , da odu porodično u obilazak Cecinih roditelja , a pradjed je uživao u društvu svog praunuka. Na fotografijama i snimcima se vidi da je i maleni Željko uživao , jer cijelo vrijeme beba nije skidala osmjeh sa lica. Ceca je objavila fotografiju na kojoj je njen otac , koji u rukama drži malenog Željka. Odmah su krenuli komentari  , da se tu ustvari radi o Arkanu , a ne Cecinom ocu. Naravno da tu nema veze sa istinom , iako postoje teorije da je Arkan živ , te da je iscenirao svoju smrt , kako bi izbjegao odgovaranje za ratne zločine koje je počinio u proteklom ratu.