U nastavku današnjeg članka dotaći ćemo se zdravlja , te vam prenosimo šokantna saznanja koja posedujemo. Verovatno ste svi vi svesni koliko neki lekovi mogu loše da utiču na nas , iako su tu da nam momentalno poprave neki zdravstveni problem , oni ipak na drugu stranu ostavljaju dugoročne posledice , koje mogu biti kobne po naše zdravlje.

Naime , iako one lekove koje lekar prepiše na recept smatramo ozbiljnim , te ih niti možemo , niti želimo primjeniti ako nam to lekar nije dozvolio , postoje i oni lekovi koji su itekako opasni a možemo ih uzeti i bez recepta. Jedan od njih je Ibuprofen , smatra se da povećava rizik od srčanog zastoja i to za više od 30 puta. Na svu sreću, kako se češsto piše o ovim štetnostima , kao i o ostalim nekim likovima , sve se više kod ljudi budi svest , pa se prvo okreću prirodnoj medicini , pa ako baš ne može onda se okrenu lekovima.

Ona najpoznatija tableta kada nas nešto zaboli svakako je u svakom domaćinstvu Ibuprofen . Međutim , kada nam je samo u cilju da se rešimo bola zanemarimo činjenicu da on sa sobom nosi štetne posledice. Ibuprofen , u bukvalnom značenju može zaustaviti rad vašeg srca , te sse smatra i naglašava da se što manje koristi , kako on tako i ostali analgetici , te da prvo pokušate nekim prirodnim načinom , koji zasigurno imate u svom domaćinstvu. Đumbir , kurkuma , omega 3 masne kiseline , arnika , cimet , itd .. Ostatak teksta pročitajte ovde. 

OVU OPASNU TABLETU UZIMA POLOVINA SRBA, I TAKO RIZIKUJE ŽIVOT: Lekari otkrili koja je najbolja ZAMENA