Priča o djevojci iz Budimpešte je obišla svijet. Naime , djevojka po imenu Barbara LuniA Sipos , ima samo 22 godine , i tvrdi da nikkao ne može da nađe stalni posao , jer muškarci ne znaju kako da se u njenoj blizini ponašaju , jer je isuviše atraktivna.

 

Naime , ona je plavuša , i bukvalno izgleda kao barbika , a to zadovoljstvo njenog bivšeg muža koštalo je oko 150 hiljada eura.Sada joj to njeno zadovoljstvo donosi sve više problema. Barbara je novinarima otkrila da njena opsesija o barbikama traje još od djetinstva , te da je uvijek željela da izgleda upravo kao barbika.

Ova mlada djevojka je sa 17 godina počela svoj put da izgleda kao jedna od njih. Prvo je povećala grudi , a nakon toga je imala još deset estetskih operacija. Te njene estetske zahvate , uglavnom je plaćao njen bivši muž , jer je i on uživao u njenom izgledu. Barbara tvrdi da muškarci vole njen izgled , ali da nemaju samopouzdanja da stupe u kontakt s njom. Nekada je radila kao recepcionerka ali je morala da da otkaz , jer je njezina aura i harizma izluđivala muškarce. Sada je u potrazi za mužem , ali da to bude za zauvijek.