Gradsku gužvu i buku po kojoj je Beograd poznat, svoj veliki i lijep stan u srcu Vraćara, te sve ono što nosi život u gradu sa sobom, poznati glumac nikola Kojoj je zamijenio tišinom i morom sela. kako se saznaje, u Beograd dođe, tek kada je vani veliki minus u temperaturi, dok je ostatak godine u Sopotu. Očito je da Koji život na selu prija, mada je poznat kao pravi gradski momak i muškarac.

Tako su se novinari prije nekog vremena bili uputili na destinaciju koja je udaljena nekih 60 kilometara od Beograda, gdje se skučio Nikola Kojo sa porodicom. Svaki mještanin u tom kraju zna gdje je Kojina kuća, te svi kažu da glumac voli da provodi dosta vremena na jednom uzvišenju sa kojeg ima izvrstan pogled na cijeli kraj, te da oko njegove kuće ima dosta kukuruzišta i da put baš nije lijep koji vodi do njegove kuće. Prije nekih desetak godina Nikola je imao ideju da napravi neku vrstu komune za umjetnike, za one koji žele da pobjegnu iz grada, te je bila ideja da na tom mjestu placeve kupe mnogi ljudi iz svijeta filma. Ipak, zbog nekih administrativnih problema, odustalo se od te ideje, a jedini istrajan u tome da sebi na tom mjestu napravi dom je bio Koja:

.“Njegova kuća je među kukuruzima. Nema blizu komšije, potpuno je izolovan” – otkrio je jedan mještanin. U okviru njegovoga dvorišta je i bazen, zatim nekoliko pomoćnih objekata, trambolina za djecu, jedan stariji auto koji Nikola koristi za poslove po selu, a tu je i baštenski namještaj. Sve je uredno i pod konac, a komšije kažu da su primijetile Nikolu kako u dvorištu obavlja neke poslove, kako sam cijepa drva i slične stvari, te da svoj alat dobro održava i dobro pazi na njega.

Ostatak pročitajte OVDJE

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here