U nastavku današnje članak govorit ćemo o novostima koje nam dolaze sa naše javne scene, te ćemo tako da govorimo o popularnoj pevačici Milici Pavlović ,a koja će u sredu da održi koncert , te će biti podrška jednoj našašoj fudbalskoj reprezentaciji. Naime , s obzirom na to da je kapacitet u Katru jako mali da primi sve ljubitelje fudbala veliki broj naših navijača će biti smešten u Dubaiju, gde je organizovana fan zona u okviru koje će im predah između fudbalskih utakmica ulepšati domaće zvezde.

– Najiskrenije željna sam sunca, a pogotovu kad je ovde ovako loše vreme. Toliko sam puna neke pozitivne energije i jedva čekam da gledam prvo utakamicu 24. novemebra, a i svakako ono zbog čega i idemo da napravimo jednu fenomelanu uvertiru, razveselimo naš narod. Negde smo navikli, takva smo nacija da uz pesmu i igru sve lakše podnesemo i bude nam bolje u životu – kaže Milica za Telegraf. Naime , strastveni je navijač , te kako kaže , kada prati utakmice zna i da popije , ali i da opsuje. – Znam pomalo da psujem, pijem, lakše podnosim kada pijem. Pa bolje to, nego tablete (smeh). Pratim na društvenim mrežama šta sve pišu dok traje utakmica. Znam i kad se iznerviram da odem, i da me nema po 5, 6 minuta da se izduvam. Volim kada reprezentacija igra, ovako nikad u životu nisam gledala neku utakmicu, niti imam neku stranu kada su Zvezda ili Partizan u pitanju. Uvek navijam za reprezentaciju – naglašava Milica.

Tako otkriva da li se lično poznaje sa fudbalerima : – Malo pre sam poslala poruku Saši Lukiću i poželela mu rezultate i na ličnom nivou, a zatim i celoj reprezentaciji. S druge strane neko ko mi je najbitniji tamo je suprug moje drugarice Ike, a koji je u sklopu Saveza. Njemu šaljem lepu energiju i s njim sam najviše u kontaktu – otkrila je pevačica.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here