Postoje osobe koje su pametne, a postoje i one koji su toliko inteligentni da je to jednostavno impresivno za sve.

Svi znamo ljude koji imaju visok stepen intelekta, ali postoje oni koji mogu sve da nadmudre, tako piše Your Tango.

Djevica: Analitička inteligencija
Iako Djevice ionako znaju dosta, još uvijek neprestano uče o svemu. Iznenadli biste se koliko mogu pomoći u tome pozornost koju usmjeravaju na sve detalje. One toga i jesu svjesne i ako vas žele nadmudriti, prethodno će sve provjeriti i naučiti, a Djevice su poznate po tome što je najpametniji horoskopski znak, zato ih nemojte nikada podcjenjivati.

Vodolija: Logička inteligencija
Vodolije su poznate po svojoj logičkoj inteligenciji, vide odgovore i rješenja koji svima drugima nedostaju. Mogu da ostanu mirni kad stvari postanu napete, neće stvari shvatati lično i usredotočit će se na postizanje svojih ciljeva.

Škorpion: Emocionalna inteligencija
Škorpioni imaju veoma čvrst stav kad nastoje dobiti nešto što požele. Vole da smišljaju planove i načine kako postići sve svoje ciljeve. S obzirom da su emocionalni inteligentni, lako mogu da budu i manipulativni da natjeraju druge na postupke koji im mogu omogućiti da ostvare sve svoje planove. Škorpje nekada mogu biti i previše iskreni.

Strijelac: Lingvistička inteligencija
Treba samo razgovarati sa Strijlcem kako biste razumjeli njihov cijeli sjaj, oni su veoma otvoreni, imaju snažan osjećaj za dobro i zlo i veoma su samopouzdani. Ukoliko vas želi da nadmudri, Strijelac to može uraditi i bez problema.