U današnjem članku obradit ćemo temu onoga na šta nas astrolozi upozoravaju.
Pomračenje Sunca je fenomen koji se dešava kada Mesec prođe ispod Sunca, tako da Sunce ostane potpuno ili delimično sakriveno za posmatrače na Zemlji. Drugi rečima Mesec baca svoju senku na površinu Zemlje.

Ovog proleća , tačnije 30. aprila ponovno počinje pomračenje Sunca , te nam preporučuju da taj dan ne bi trebali biti puno aktivni , te da izbegavamo svaki vid stresa i da dan ukoliko je to moguće provedemo u odmoru. S vremena na vreme treba vreme posvetiti sebi , te slušati šta nam telo govori. Astrolozi su za nas izdvojili povoljne i nepovoljne dane kako bi nam pomogli ukoliko neki od tih dana treba da donesemo neku odluku od istinske važnosti.

Nepovoljni dani : 16,19 i 26 april. Preporučuju da te dane ne koristimo za donošenje nekih važnih odluka , sklapanje poslova ili ipak za rešavanje ljubavnih problema. 16.tog aprila će Mesec biti pun , što će napraviti mnogo pogrešnih odluka , pa će samim tim i svađe i negativa biti uduplani. Povoljni dani : 7,14,18,20. i 22 april. Ono što je bitno jeste da ovaj mesec nećemo imati Retrogradni Merkur koji je poznat kao neko ko za sobom vuče loše događaje. Astrolozi savetuju također da ove dane provedemo sa porodicom i sa prijateljima u miru. Ističu da će drugo pomračenje Sunca se desiti pred kraj godine i to 25.oktobra i uticat će jako na način na koji raspolažemo novac. Može doći do priliva novca , te treba paziti na šta ih trošimo. U tom periodu ne treba novac trošiti na stvari koje nam nisu od važnosti.