Neda Ukraden je pjevačica koja se u posljednje vrijeme najviše žali na trenutnu situaciju u cijeloj regiji povodom korona virusa. Znamo vrlo dobro da se malo teže živi u posljednje vrijeme, ali ona ga baš pretjeruje. Među prvima se javila kada je došla pomoć od Vlade Srbije po 90.000 dinara, i rekla kako to ne može da poklopi njene osnovne troškove života. 

Sve je to bilo u maju mjesecu prošle godine, a ko zna, možda je htjela samo sebi uraditi besplatnu reklamu, jer su je bukvalno razapeli po društvenim mrežama. Niko nije mogao vjerovati da žena koja ima karijeru dugu preko 35 godina, da se žali na nedostatak finansija. KJoš ako tome dodamo da ima par poslovnih prostora u centru Beograda, kao i novi stan na Beogradu na vodi, ljudima je definitivno došlo zlo, od ovakvih riječi. 

Sa druge strane jako dobro je poznata činjenica, da je ona na sebi radila jako veliki broj plastičnih operacija i da se može reći i da pored toga ima jako dobro tijelo, a ona konstzantno ističe da je za sve zaslužna dobra genetika. I dan danas, i pored toga što je baka, može se reći da jako dobro drži do sebe, i da joj je struk kao kod neke duplo mlađe kolegice. 

Ona je tako prošlo ljeto provela skoro 2 mjeseca na moru, te je punila baterije, a tu je i proslavila svoj 69 rođendan, i taj put je definitivno pokazala kakvo tijelo ima i to bez foto šopa. Pogledajte i sami pa nam javite vaše mišljenje.