U nastavku dnaašnjeg članka dotaći ćemo se nedavnog gubitka , a koji je potresao celu regiju ,te se radi o iznenadnoj smrti Dušana Veličkovića , koji je poznat kao astrolog i numerolog , te nas je napustio jako rano . Naime , one je pronađen u besvesnom stanju u bazenu , u jednom spa centru u kojem je bio na odmoru , a kako porodica tvrdi , on se nikada nije žalio ni na kakve bolove , ali na kraju je srce odradilo svoje.

Naime , on je također bio poznat po tome da je pored horoskopa umeo da predvidi i neke događaje , a koji su i više nego aktuelni bili . Naime ,njegova ćerka je potvrdila da je njen otac je preminuo u jednom spa centru ,a veruje se da je srce u pitanju, a njegovo beživotno telo, pronašao je jedan korisnik spa centra. Njega je se u svojoj emsiji prisetila i Jovana Jeremić , a koja je izjavila sledeće : Bio je u sauni i samo je umro. Verovatno je u pitanju srčka. Imao je problem sa visokim krvnim pritiskom, znam da je imao problema”, kaže Jovana Jeremić. Jedna od njegovih poznatijih izjava je ona da je Jelenu Marjanović smaknuo Zoranov otac , a ne on , ali ipak to sud u Beogradu nije priznao , te je Zoran dobio 40 godin a.

Podsetimo, naš poznati astrolog pisac i novinar Dušan Veličković je iznenada preminuo 10. septembra 2022 godine Kako se pisalo Veličković je jedan od korisnika velnes centra i pronašao ga je drugi korisnik u bazenu bez svesti.