Godišnje doba koje svi jedva čekamo posle duge i hladne zime jeste proleće. Iako je na kalendaru već počelo reklo bi se da vremen nije baš onakvo kakvo smo očekivali. Za vikend su nas iznenadile niske temperature , tako da je u pojedinim regijama bilo i snežnih padavina, a samim tim su i jutarnje temperature išle u minus.

Definitivno mraz nije ono što smo poželeli da vidimo ju mesecu aprilu. Verujemo da Vas trenutno ponajviše zanima kakvo će nas vreme očekivati za Vaskrs , a pogotovo za prvi maj. S obzirom da je već rano za neku precizniju prognozu oo što u ovom trenutku mogu zasigurno da potvrde jeste da neće biti padavina , te da će temperature biti dosta prijatnije. Temperature bi mogle da se kreću od 20 do 22 stepena, dok će minimalna da se kreće od 8 do 12 stepeni. Prema procenama u subotu veče prije Vaskra će da bude kiša , dok će u nedelju za Vaskrs biti sunčan dan.

Što se tiče naših meteorologa dans će da bude pravo prolećno vreme , sunčano i tplo , a temperature bi mogle da idu do 23 stepena. U toku noći bi moglo da bude oblačnosti, tako da nas u četvrtak očekuje nešto oblčnije vreme praćeno kišom i grmljevinom, jedino će na severu ostati suvo , istakao j Đorđe Đurić. Također je naveo da će za prvi maj temperature da budu preko 25 stepeni. Kažite nam da li Vas raduju ovakve temperature?