Ni u martu nam nije krenulo pozitivno što se tiče lijepih vijesti. Vjerujemo kako ste svi do sada čuli da je prije par dana preminula legenda srpskog filma , Borislav Komnenić u 64 godini života. Vodio je jako veliku bitku sa bolešću, te je čak do kraja i glumio u predstavi pod injekcijama, a proslavio se ulogom u hit seriji “Bolji život”. 

Nakon njega, dočekala nas je i vijest da je preminuo u Beogradu i brat od legende pop muzike, Arsena Dedića. I tu nije kraj, kako je krenula 2021 godina, u posljednja sada već 3 mjeseca, napustio nas je jako veliki broj poznatih osoba u cijeloj regiji, i jednostavno nema dana a da ne čujemo neku jako ružnu vijest, ili da je neko teško bolestan. 

Korona virus je svakako zavladala u svim porama društva, a prije 10 ak dana napustio nas je i legendarni Saša Ilić, koji je svakako jako puno značio za balkansku muzičku scenu u posljednjih 20 godina. 1998 je osnovao grupu “Balkanika” sa kojom je 2001 godine predstavljao Srbbiju na Eurosongu. On je jučer sahranjen uz samo odabrani broj ljudi i rodbine. 

Svakako su se poštovale mjere kriznog štaba o broju prisutnih na samoj sahrani. Ono što je sve zbunilo kada su pogledali posmrtnicu, je da na njoj nema njegove trenutne supruge Tatjane Ilić. JOš uvijek se ne zna sa čije je strane je napravljen ovakav propust, ili je to bila njegova posljednja želja.